Most a segítőknek is jól jön egy kis segítség. Adója 1%-ával támogathatja munkánkat.

Mi azért vagyunk, hogy támogassuk a májbetegek legmagasabb szintű ellátását, azonban ehhez szükségesek azok az egészségügyi dolgozók, akik most a májbetegek ellátásán felül a COVID-19 járvánnyal szemben is állják a sarat.

Adója 1%-ával Ön is segíthet támogatni a Szent László Kórház májbetegek járóbeteg-gondozásában részt vevő egészségügyi dolgozókat.

A Májbetegekért Alapítvány alapcélja a Szent László Kórház Hepatológiai-Gasztroenterológiai Szakrendelőjében gondozott krónikus májbetegek korszerű ellátásának elősegítése. A kialakult járványügyi helyzetben az egészségügyi dolgozók jelenleg megfeszített munkát végeznek az általuk gondozott májbetegek zökkenőmentes ellátásában, és egyes dolgozóknak részt kell venniük az új koronavírusos betegek ellátásában is.

A hepatológiai ambulancia betegei részére – csökkentve a felesleges kontaktokat, utazást –szervezzük a gyógyszerek házhozszállítását futárszolgálattal, ugyanakkor az Alapítvány FFP2 maszkok, illetve bőrfertőtlenítők biztosításával és anyagilag is támogatja az ambulancián dolgozó nővéreket, egészségügyi dolgozókat, akik most 0-24-ben behívhatók, családjukra, otthonukra fordítható idejük jelentősen csökkent.

Kérjük, hogy adójának 1%-ával, vagy bankszámlánkra történő adományozással Ön is támogassa munkánkat.

Adószámunk: 18227743-2-43

Bankszámlaszámunk: OTP Bank 11709002-20095998

Ha májbetegséggel kapcsolatos kérdése van, jelentkezzen a +3630/140-6408 telefonszámon.

Köszönettel:

Májbetegekért Alapítvány

www.majbeteg.hu

Májbetegekért Alapítvány 1%